Εντυπωσίασε το περίπτερο του Μαλεβιζίου στην Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Παρών στα εγκαίνια ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας

Εντυπωσίασε το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου στα εγκαίνια της Αγροτοκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου καθώς δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να γνωρίσει όχι μόνο προϊόντα αλλά και τις ομορφιές του Μαλεβιζίου, τη φύση και το περιβάλλον του τόπου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που έδωσε το παρών στα εγκαίνια της Αγροτοκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος Γρηγόρη Περυσινάκη και Πολεοδομικών Θεμάτων Μιχάλη Αλμπαντάκη, είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη στο περίπτερο του Δήμου και να τον ενημερώσει για τις δράσεις του Δήμου που στόχο έχουν την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και τη σύνδεση του με τον τουρισμό.

Στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου οι επισκέπτες συνδυάζουν την γνωριμία τους με τα προϊόντα που παράγει ο τόπος με μία βόλτα στις ομορφιές, τη φύση, το περιβάλλον και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μαλεβιζίου.

Παραγωγοί και τυποποιητές αγροτικών προϊόντων έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης μέσα από το περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο Δήμος Μαλεβιζίου συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη αγροτική έκθεση της Κρήτης, δράση που εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τη στήριξη του πρωτογενή τομέα αλλά και την προβολή του τουριστικού προϊόντος, της φύσης και του περιβάλλοντος της περιοχής.