Τηλεμαραθώνιος για την επισιτιστική ανασφάλεια στο Λος Άντζελες

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση Project Angel Food ανακοίνωσε ότι διοργανώνει τον τηλεμαραθώνιο «Lead with Love» στον οποίο θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από τον χώρο της ψυχαγωγίας, όπως η κωμικός Κάρολ Μπερνέτ, η ηθοποιός και μοντέλο, Σίντι Κρόφορντ, η ηθοποιός Νίσι Νας Μπετς και πολλοί άλλοι.

Η εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για ασθενείς από μη προνομιούχες κοινότητες στις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το KTLA και το κανάλι KTLA στο YouTube.

Σκοπός του Project Angel Food είναι με τον τηλεμαραθώνιο «Lead with Love» να εξασφαλιστούν πόροι για να τερματιστεί η επισιτιστική ανασφάλεια με την προσφορά προσαρμοσμένων από ιατρούς γευμάτων σε βαριά ασθενείς, άνδρες, γυναίκες και παιδιά στην κομητεία του Λος Άντζελες.

«Μέσα από το Lead with Love, το Λος Άντζελες συναντάται για να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να βοηθήσουμε τη ζωτική αποστολή του Project Angel Food που εξυπηρετεί όσους ζουν με προβλήματα υγείας, με δυσκολία εξασφάλισης γευμάτων και οικονομική ανασφάλεια», δήλωσε ο CEO του Project Angel Food, Ρίτσαρντ Αγιούμπ.

Οι Μάρτιν Σιν, Πόλα Αμπντούλ, Έρικ ΜακΚόρμακ, Μελίσα Πέτερμαν θα εμφανιστούν επίσης στον τηλεμαραθώνιο με παρουσιάστρια την Τζέσικα Χολμς.