Το πρόγραμμα των  εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο του Δήμου Ηρακλείου για σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 

Το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) άνοιξε και επισήμως τις πύλες την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, σε μια λαμπρή βραδιά όπου χιλιάδες κόσμου γέμισαν την Πλατεία Ελευθερίας και το κέντρο της πόλης

Ο Δήμος Ηρακλείου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου δημιούργησαν και φέτος ένα πολύχρωμο χριστουγεννιάτικο “χωριό”  με στόχο να προσφέρουν ωραίες γιορτινές στιγμές και αληθινή ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης  θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, σε όλη την πλατεία, μέχρι και τη Λ. Δικαιοσύνης, στη σκηνή και σε οικίσκους δράσεων, εναρμονισμένες με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ιδιαίτερη φροντίδα για το περιβάλλον.

Η μόνιμη συνεργασία του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» με το Ι.Τ.Ε. προσφέρει επίσης στους μικρούς επισκέπτες παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας και εκπαιδευτικής αξίας, σε δύο ξεχωριστούς οικίσκους, αλλά και ένα έλκηθρο για να «πετάξουν» πάνω από την πόλη και να γίνουν οι βοηθοί του Άι Βασίλη!

Για να συμμετάσχουν ή  να παρουσιάσουν τις δικές τους δράσεις  έχουν προσκληθεί σχολεία, τα Κ.Δ.Α.Π. της πόλης, παιδικές δομές, μουσεία, Ι.Ε.Κ, εκπαιδευτικοί φορείς, καλλιτεχνικές ομάδες και σχολές, κοινωνικοί φορείς, σωματεία, σύλλογοι, φωτογραφικές ομάδες κ.ά.

Οι εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου θα μεταδίδονται ζωντανά, καθημερινά από το ψηφιακό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου: radio-her.gr

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για   σήμερα Δευτέρα   12 Δεκεμβρίου :

ΣΚΗΝΗ:

19.30: «Μια αγκαλιά τραγούδια» με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής και την Πολυφωνική Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου! Τόπο στα νιάτα!

Υπεύθυνοι: Κ. Παπαδάκης, Ε. Βερυκάκη, Ε. Σωφρονιάδου, Γ. Χαλκιαδάκης, Μ. Παπαδόπουλος, Λ. Αθανασοπούλου. Δ/νση Χορωδίας: Λ. Χατζηγεωργίου.

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»: Παιχνίδια και δημιουργίες!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»: παραμύθια κάθε λογής για μικρούς και μεγάλους!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»: Γράμματα και ζωγραφιές στον Άι Βασίλη, «Μια ιστορία κάθε μέρα»!

Προηγούμενο άρθροApollo 11: Αυτή είναι η πρώτη διαστημική selfie – Ζαλίζει η αξία της
Επόμενο άρθροΕπίσπευση εκσυγχρονισμού των κτιρίων των Δικαστηρίων στην Κρήτη ζήτησε ο Περιφερειάρχης από τον κ. Τσιάρα