Την Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα τα εγκαίνια του νέου γηπέδου Μίνι Μπάσκετ στο Γάζι

Το πρωί του Σαββάτου ξεκινά το τουρνουά 3Χ3 του Δήμου Μαλεβιζίου

Στις 10:30 το Σάββατο το πρωί θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή του Μπάσκετ στο Γάζι, με το πρώτο τζάμπολ στο Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που διοργανώνει ο Δήμος Μαλεβιζίου υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης.

Στις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης στην πλατεία Μιχαήλ Κατσαμάνη στο Γάζι. Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα τιμηθεί η μνήμη του αείμνηστου Τάσου Στεφάνου για την πολύχρονη προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση. Νωρίτερα στις 4:30 θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ αθλητών σε αναπηρικά αμαξίδια, μελών του Αθλητικού Σωματείου Κινητικά Ανάπηρων (ΑΣΚΑ).

Αμέσως μετά τα εγκαίνια του Δημοτικού Γηπέδου Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τριπόντων με παρουσία του μέλους της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Δημήτρη Αγραβάνη και της κορυφαίας Ελληνίδας αθλήτριας του Μπάσκετ Εβίνας Μάλτση.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τους τελικούς αγώνες για την ανάδειξη των νικητών του τουρνουά 3Χ3 ενώ μετά τις απονομές έχει προγραμματιστεί ένα μεγάλο dj πάρτυ για το κλείσιμο της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροΠλήρεις υποτροφίες σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα για ένα σχολικό έτος στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΒραδιά του Ερευνητή 2022 στο Ινστιτούτο Φυσικής Πλάσματος και Λέιζερ στο Ρέθυμνο