Οι διάσημοι που καταστρέφουν το περιβάλλον όσο κανένας άλλος

Η οικογένεια Kardashian έχει βρέθει ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο περιβαλλοντολογικών οργανώσεων για την μη οικολογική τους συνείδηση. Από τα αρνητικά σχόλια για τη Kylie και τις αλόγιστες πτήσεις του ιδιωτικού της τζετ, μέχρι πρόσφατα την είδηση ότι η Kim ξοδεψε μόνο τον μήνα Ιούλιο.

Η αποκάλυψη έγινε από τους L.A. Times και έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί εκείνη την περίοδο η Καλιφόρνια είχε πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές και συνεχόμενη ξηρασία, και είχε επιβληθει όριο στην κατανάλωση νερού.

Η Kim για τα δύο της σπίτια στην Καλιφόρνια ξεπέρασε το όριο κατά 150%, δέχτηκε 4 προειδοποιήσεις και μπήκε σε καθεστώς ελέγχου της ποσότητας νερού που χρησιμοποιείται.

Τα ίδια ακριβώς έκαναν και οι Dwyane Wade και Gabrielle Union, που κατανάλωσαν τον Ιούνιο 340.687 λίτρα νερού και τον Μάιο 1.851.066 λίτρα νερού λόγω «προβλήματος με την πισίνα τους», όπως είπαν.

Ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρέθηκε και ο Sylvester Stallone που ξόδεψε 870.644 λίτρα παραπάνω από το όριο. Σε δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του μίλησε για ανάγκη να ποτιστούν τα 500 δέντρα που διατηρεί και πως κινδύνευαν με ολική καταστροφή.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια φαίνεται ότι δεν πρόκειται να χαριστεί στους διάσημους της περιοχής και ξεκινάει αγωγές με σκοπό τα χρήματα που θα μαζευτούν να ανακουφίσουν τους πολίτες από το πρόβλημα με την ξηρασία.

 www.e-daily.gr 

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός στον Κρουσώνα από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης
Επόμενο άρθροA few words about CRETE… The island of contrasts