Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής

Ισχυρές συστάσεις προς τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, κατά το επικείμενο κύμα καύσωνα που θα πλήξει την Αττική, απευθύνει την Περιφέρεια Αττικής, καλώντας τους, παράλληλα να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της και να ενημερώνονται για τους κλιματιζόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλους τους. δήμους, με βάση την πληροφόρηση που έχει η αυτοτελής διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας (email: grppna@patt.gov.gr), από τους ίδιους.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι, παρουσιάζονται ανά περιφερειακή ενότητα στους χάρτες καθώς και σε πίνακες που είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας στην ακόλουθη διεύθυνση: 
http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=5006&Itemid =323 
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες, καλεί όλους τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και τους δήμους να ενημερώνουν άμεσα την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας στο email: grppna@patt.gov.gr, για τυχόν αλλαγές στους κλιματιζόμενους χώρους. 
«Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας συνεργάζεται στενά με τους δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων, με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία των πολιτών» επισημαίνει ο ίδιος.