Πώς μια έφηβη έφτιαξε μια επιχείρηση εκατομμυρίων

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να γίνουν εκατομμυριούχοι – αλλά ένα κορίτσι έγινε CEO της δικής της επιχείρησης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε ηλικία 11 ετών.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Mikaila Ulmer, από το Τέξας, δημιούργησε το δικό της brand λεμονάδας και έκλεισε ένα deal 11 εκατομμυρίων δολαρίων από την Whole Foods το 2016.

Η Mikaila, τώρα 17, σκέφτηκε για πρώτη φορά την ιδέα για την εταιρεία της όταν ήταν τεσσάρων ετών και έλαβε ένα παλιό βιβλίο μαγειρικής από την προγιαγιά της.

Αν και το βιβλίο ήταν κουρελιασμένο, η νεαρή κοπέλα βρήκε μια συνταγή της δεκαετίας του 1940 για λεμονάδα με λιναρόσπορο και αποφάσισε να της δώσει μια ευκαιρία.

Άρχισε να το πουλά σε ένα περίπτερο έξω από το σπίτι της και πρόσθεσε ακόμη και τη δική της ανατρεπτική προσθήκη. Μέλι.

Η έμπνευση ήρθε αφού την τσίμπησαν δύο φορές οι μέλισσες και έμεινε τρομοκρατημένη, σύμφωνα με το NBCBLK. Αφού έκανε κάποια έρευνα για τις μέλισσες με τη μαμά της, η Mikaila σύντομα έμαθε για τη σημασία τους και τις συνέπειες για την εξαφάνισή τους.

Αποφάσισε να προσθέσει μέλι στη συνταγή της το 1940 και ταυτόχρονα να προωθήσει την προστασία των μελισσών – και έτσι το Mikaila’s Me & the Bees Lemonade.

 www.e-daily.gr