Ο Λ. Ντι Κάπριο προωθεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν Ουκρανούς πρόσφυγες

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά και έγραψε το μήνυμα:
«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».
«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους» πρόσθεσε δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.
Στην ανάρτησή του, ο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου: Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες προκειμένου να «υποστηρίξει την Ουκρανία», ανέφερε πηγή στο People.