Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στους νότιου κλάδους του ΒΟΑΚ στον Ανισόπεδο Κόμβο Αεροδρομίου και στην Λεωφόρο Σενετάκη

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Δ. 97 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στους νότιου κλάδους του ΒΟΑΚ στον Ανισόπεδο ΚόμβοΑεροδρομίου και στην Λεωφόρο Σενετάκη.

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 01-06-2021 και ώρα 07.00 έως την Πέμπτη 03-06-2021 και ώρα 22.00, θα παραμείνει κλειστός στον Ανισόπεδο Κόμβο Αεροδρομίου ο κλάδος εξόδου του ΒΟΑΚ από Ηράκλειο προς  το Αεροδρόμιο  καθώς και ο κλάδος εισόδου στον ΒΟΑΚ από Αεροδρόμιο  προς Άγιο Νικόλαο (νότιοι κλάδοι). Οι αντίστοιχοι βόρειοι κλάδοι  εξόδου του ΒΟΑΚ από Άγιο Νικόλαο προς  το Αεροδρόμιο και ο κλάδος εισόδου στον ΒΟΑΚ από Αεροδρόμιο  προς Ηράκλειο, καθώς και η Λεωφόρος Σενετάκη, θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Η κυκλοφορία θα γίνεται από τους κοντινούς κόμβους Αλικαρνασσού και Καρτερού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.