Γιάννης Κακλής: Με το δικό του στίγμα στη μουσική της Κρήτης

Ο Γιάννης Κακλής κατάγεται από την Επισκοπή Ρεθύμνης και παρόλο που γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, δεν σταμάτησε στιγμή να αγαπά την Κρήτη.
Από πολύ μικρός έδειξε την αγάπη και το μεράκι του για τη μουσική της Κρήτης και τα τραγούδια της. Ο Γιάννης Κακλής είναι αυτοδίδακτος και τον βοήθησε πολύ, βλέποντας το μεράκι του ο θείος του ο γνωστός σε όλους Μανώλης Κακλής.

Προερχόμενος από καλλιτεχνική οικογένεια άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κάνοντας σοβαρές και αξιόλογες συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Έχει συνεργαστει με τους Λεωνίδα Κλάδο, Νίκο Βενιανό, Κώστα Κακουδάκη, Γιώργο Χαλκιαδάκη, Δημήτρη Βερεράκη, Αντρέα Λιλικάκη και άλλους.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά “Τσ’ αγάπης σου τη θάλασσα” έγινε αποδεκτή από το κοινό με πολύ καλές κριτικές και ο Γιάννης Κακλής, συνεχίζει την πορεία του με μεράκι και πάθος για την μουσική του τόπου του.

Ο δίσκος του “Με τσ’ αναμνήσεις σου παρέα” έγινε χρυσός.

Χωρίς να μετανιώνει ούτε στιγμή για τον δρόμο της κρητικής μουσικής παράδοσης που επέλεξε, θέλει να δώσει το δικό του στίγμα στη μουσική της Κρήτης.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων
Επόμενο άρθροΗ Ισπανία επενδύει δυναμικά στον ήλιο με το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό έργο στην Ευρώπη