Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Μήνυμα συμπαράστασης από την Κρήτη σε κάθε εργαζόμενο

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού το 2020 συμπίπτει με μια πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια χρονικά υγειονομική κρίση που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη γεγονός που δεν επιτρέπει γιορτές και πανηγυρισμούς αλλά να σκύψουμε το κεφάλι σε ένδειξη σεβασμού στους χιλιάδες νεκρούς.

Το μεγαλύτερο θύμα της κρίσης υπήρξε αναμφίβολα η τουριστική βιομηχανία μας.
Πάραυτα τα ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα , Δωμάτια, οι πολυτελείς κατοικίες και ο κλάδος διαμονής γενικότερα στο Νομό Ηρακλείου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμμορφώθηκαν με τις υγειονομικές διατάξεις και ανταποκριθήκαν με υπευθυνότητα στις περιστάσεις.
Οι πληρότητες αν και δεν πλησίασαν καν το σύνολο της δυναμικότητας του Νομού μας, έδειξαν ότι οι πελάτες μας, εμπιστεύτηκαν την υπευθυνότητα μας και μπορούν να γίνουν οι εν δυνάμει καλύτεροι πρεσβευτές μας για την επόμενη σαιζόν, που ελπίζουμε να έχει ξεπεραστεί το υγειονομικό πρόβλημα και να βαδίσουμε ολοταχώς προς την αναγέννηση του τουριστικής δυναμικής μας.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, στέλνουμε τη συμπαράσταση μας σε κάθε εργαζόμενο στον τουρισμό, που φέτος ένιωσε την ανασφάλεια της επιβίωσης, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που εκτός της κατάστασης, βιώνουν και την αγριότητα των φυσικών φαινομένων που καταστρέφουν τις επιχειρήσεις τους.

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Χανιά από τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Επόμενο άρθροΝέο 6θέσιο Νηπιαγωγείο στο Γάζι εγκαινίασε ο Δήμος Μαλεβιζίου