Ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ. /ΕΜΚ 13-09-2020 / 13:00 τοπική ώρα για σήμερα Δευτέρα 14-09-2020 θα επικρατήσουν τα κάτωθι καιρικά φαινόμενα:

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη με ασθενείς βροχές μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στην περιοχή μας να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τον χρόνο ισχύος του δελτίου και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και αγκυροβολίας προς εξασφάλιση της ασφάλειας των σκαφών τους.
Ορμούντα επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη καθώς και ιδιωτικά μικρά σκάφη να αποφύγουν δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος δελτίου καιρικών φαινομένων.
Ρυμουλκά, ναυαγοσωστικά, αλιευτικά και εθελοντικές ομάδες καλούνται να βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα για παροχή συνδρομής σε περίπτωση που απαιτηθεί.
Τέλος γνωρίζεται ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύονται πλοία, μικρά σκάφη και πρόσωπα.

Προηγούμενο άρθροO Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες για τις σχολικές μάσκες
Επόμενο άρθροΓιατρός τρέχει 35 χιλιόμετρα με μάσκα για να αποδείξει ότι η χρήση της είναι ασφαλής (βίντεο)