Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ (βίντεο)

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Η τήρηση των μέτρων είναι επιβεβλημένη για να ξεπεράσουμε μαζί αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση όσο πιο ανώδυνα γίνεται»

Στην ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΙΚΑ Εσταυρωμένου), συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι διοικητές του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου κ.κ. Χαλκιαδάκης και Τερζάκης αντίστοιχα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Ανδρεαδάκης, ο καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γκίκας, ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ κ. Σουρβίνος, ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Αγαπίου και διαδικτυακά η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.

Αντικείμενό της συζήτησης ήταν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 31 Αυγούστου για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ από το πρωί της Τρίτης και θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Αμέσως μετά την σύσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ για τα ειδικά μέτρα τα οποία θα ισχύσουν στο Ηράκλειο για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Πρόκειται για μέτρα που είναι προληπτικά και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Η τήρησή τους από όλους μας είναι επιβεβλημένη προκειμένου μαζί να ξεπεράσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται».

H δήλωση του Δημάρχου μετά την σύσκεψη:

Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στη Περιφέρεια για τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της 77ης επετείου από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου
Επόμενο άρθροΙσπανία: Μαύρος Ιούλιος για την τουριστική κίνηση στη χώρα