Στο Λιμάνι του Ηρακλείου ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης (βίντεο)

Στο λιμάνι του Ηρακλείου βρέθηκε χθες ο ΥΝΑΝΠ Γιάννης Πλακιωτάκης όπου και διαπίστωσε για μια ακόμη φορά τους συστηματικούς ελέγχους που πραγματοποιούν από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας και περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.

Ο κ. Πλακιωτάκης χαρακτηριστικά ανέφερε: “Για μια ακόμη φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω πόσο συστηματικά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το αυξημένο πλάνο ελέγχων που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αποτελεί καθοριστική προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας Υγείας των κατοίκων των νησιών, των πληρωμάτων αλλά και των επιβατών.”

Για μια ακόμη φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω πόσο συστηματικά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το αυξημένο πλάνο ελέγχων που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αποτελεί καθοριστική προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας Υγείας των κατοίκων των νησιών, των πληρωμάτων αλλά και των επιβατών #Πλακιωτάκης #Μετρα #Ηρακλειο #Κρήτη

Gepostet von Γιάννης Πλακιωτάκης – Giannis Plakiotakis am Freitag, 7. August 2020