Η 100% COVID Free παραλία της Κρήτης

Tα Μάταλα, αποτελούσαν πάντοτε δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες της Κρήτης. Εν μέσω της πανδημίας του Covid-19, ο Δήμος Φαιστού, διαβεβαιώνει πως η παραλία παρέχει την μέγιστη ασφάλεια στους λουόμενούς της.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Φαιστού,  «Η αλλαγή έρχεται από μέσα».
Πάνω σε αυτό το μοντέλο η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φαιστού και η Πιτσίδια – Μάταλα Μονομετοχική Α.Ε. χτίζουν τη «νέα εποχή» σε μια από τις διασημότερες παραλίες του κόσμου που έγινε συνώνυμο της αγάπης, της ανεμελιάς και της ειρήνης.
Η αρχή στα Μάταλα έγινε από τις υποδομές. Δημοτική Αρχή και Μονομετοχική οραματίστηκαν μια παραλία – πρότυπο για ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο για την Κρήτη. Έτσι λοιπόν προχώρησαν στην πλήρη αναβάθμιση όλων των υποδομών και στον εκσυγχρονισμό όλων των εγκαταστάσεων. Νέες ξαπλώστρες από ανακυκλώσιμα υλικά, ομπρέλες από οικολογικά, φυσικά υλικά, λουτρικές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια, σύγχρονες τουαλέτες και υποδομές για ΑΜΕΑ είναι μερικές μόνο από τις σύγχρονες υποδομές που προσφέρονται στα Μάταλα. Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, οι πλούσιες παροχές, αλλά και τα κρυστάλλινα νερά των Ματάλων ήταν αυτά που έδωσαν στα Μάταλα τη Γαλάζια σημαία, η οποία πλέον κυματίζει στην παραλία.


Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική κατάκτηση, αφού η παραλία των Ματάλων είναι η πρώτη 100% COVID Free παραλία της Κρήτης. Με σεβασμό στους λουόμενους, αλλά και τους επισκέπτες, όλες οι εγκαταστάσεις απολυμαινονται σε κάθε χρήση επισκέπτη, υπάρχουν ειδικές σημάνσεις απολύμανσης σε όλα τα σημεία, αλλά και τηρούνται απαρέγκλιτα όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διατάξεις ώστε η επίσκεψη στην παραλία να αποτελεί μια ξέγνοιαστη και απόλυτα ασφαλή επίσκεψη.”

Προηγούμενο άρθρο«Sense the authentic» : Η νέα επίκαιρη και δυναμική τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης (βίντεο)
Επόμενο άρθροΠοιός ρώτησε; Ο ΚΑΝΕΝΑΣ