23 Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στο δασάκι του Κουτσουρά

Η 23η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-29-30/8/2020 στο δασάκι του Κουτσουρά στον Κουτσουρά Ιεραπέτρας .
Την διοργάνωση έχουν αναλάβει φέτος η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιεραπέτρας
Οι συμμετοχές από κάθε σημείο της Ελλάδας, αυξάνονται σταθερά κάθε χρόνο θα βρεθούμε για να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε, να οδηγήσουμε τις «καλές μας» παρέα και να θυμηθούμε όσους δεν είναι μαζί μας για διάφορους λόγους.

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό, σύσσωμος ο κόσμος της Μοτοσυκλέτας στην Κρήτη, θα δώσει το παρόν στην 23η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών.
Πέρα απ’ ότι ισχύει για κάθε εκδήλωση τέτοιου είδους, δηλαδή την γνωριμία με τον οργανωμένο Μοτοσικλετισμό, την γαλούχηση των νέων με τις αρχές του συνειδητοποιημένου μοτοσικλετιστή και την πλήρη αφομοίωση των κανόνων προστασίας , την διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ο σκοπός της 23ης Π.Σ.Μ είναι ιερός ακόμα μια φορά και φέτος αποφασίσαμε εκμεταλλευόμενοι τον χαρακτήρα της 23ης Π.Σ.Μ, να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο (τον εκτός μοτοσικλέτας) τις ανθρώπινες διαστάσεις των σωματείων μας και του μοτοσικλετισμού εν γένει. Σε μια δύσκολη οικονομικά και ηθικά περίοδο, επιλέγουμε να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ’ τους περισσότερους εξ ημών.
Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στο «Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Γονέων και φίλων Ιεράπετρας Γεώργιος Σουργιαδάκης »
Σας περιμένουμε όλους στην μεγαλύτερη γιορτή για την Μοτοσυκλέτα που γίνεται στην Κρήτη.