Ανοίγει το Info Point του Δήμου Ηρακλείου

Ξεκινούν οι δωρεάν θεματικές ξεναγήσεις και η ενημέρωση των επισκεπτών της πόλης

Ανοίγει ξανά τις πόρτες του για το κοινό το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου, το Info – Point, σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου προκειμένου να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους, παρέχοντάς πληροφορίες για το Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από Δευτέρα ως Παρασκευή και από 08:30 έως και 14:30.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός του γραφείου, όπου θα μπορούν να εισέρχονται έως δύο άτομα με μέγιστο χρόνο παραμονής τα 10 λεπτά.
Το Info – Point αποτελεί το μοναδικό σημείο που ο επισκέπτης παίρνει πληροφορίες για να μπορεί να ταξιδέψει και να γνωρίσει καλύτερα την Κρήτη.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ιδιαίτερα τις ώρες που το γραφείο παραμένει κλειστό, αναρτήθηκε χάρτης της πόλης με τα σημεία ενδιαφέροντος στην πρόσοψη του Γραφείου που παρέχει επαρκείς πληροφορίες.

Παράλληλα, ξεκινούν οι δωρεάν θεματικές ξεναγήσεις που την τελευταία 5ετία διοργανώνονται συστηματικά. Οι ξεναγήσεις, αυτή την περίοδο, πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 11:00 το πρωί, με αφετηρία το Info – Point, (κτίριο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης), από επαγγελματίες ξεναγούς και εφαρμόζοντας τους κανόνες που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID- 19. Γλώσσα ξενάγησης είναι τα αγγλικά, ενώ αν ζητηθεί από τους συμμετέχοντες οι ξενάγηση μπορεί να γίνει και σε άλλη γλώσσα.
Πληροφορίες: 2813409777/ 8
tourism@heraklion.gr, https://www.visitheraklion.eu/

https://www.youtube.com/watch?v=s07EwfJG01E&t=9s

Προηγούμενο άρθροΉλιος και Δέρμα: H κατάλληλη προετοιμασία για όμορφο μαύρισμα
Επόμενο άρθροΝέες ταΐστρες για αδέσποτα από τον Δήμο Αθηναίων με υπόδειξη των δημοτών