Στα Μάλια ο Υπουργός Αθλητισμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων. Έγινε εκτενής συζήτηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στα Μάλια και τις δυνατότητες αναβάθμισής τους, όπως είχε άλλωστε προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης του κ. Αυγενάκη στις 5 Ιουνίου στο Δήμο Χερσονήσου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, εκτός από το κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του υπουργείου, ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος, οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Τεχνικών Έργων και Απασχόλησης Κώστας Αναστασάκης και Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού και Άρδευσης Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης, η Πρόεδρος Κοινότητας Μαλίων Ειρήνη Αργυράκη, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και σωματείων της περιοχής και μέλη της τοπικής κοινωνίας.
«Η δουλειά από κοινού είναι μονόδρομος για την πρόοδο. Θεωρούμε πολύ σημαντικές τις διαδικασίες συμμετοχικού σχεδιασμού που υλοποιεί ο κ. Αυγενάκης και θα συνεχίσουμε με κατ΄ ιδίαν συναντήσεις το επόμενο διάστημα για την επεξεργασία των προτάσεων στο πλαίσιο συγκεκριμένου πλέον προγράμματος,» δήλωσε ο Δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος.

Προηγούμενο άρθροΧάρισε τον… δυόσμο σου
Επόμενο άρθροΈρχονται αλλαγές για τα παλαιά αυτοκίνητα- Θα περνούν ΚΤΕΟ κάθε χρόνο