Διαγωνισμός Ψηφιακής Φωτογραφίας από το Δήμο Χερσονήσου

Ο διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας που έχει προκηρύξει η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δήμου Χερσονήσου σε συνεργασία με την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης (Ε.Φ.Ε.Κ.) παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 (τελευταία ημέρα κατάθεσης συμμετοχής).

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ – ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ» και οι φωτογραφίες μπορούν να υποβληθούν σε μία ή και στις δύο κατηγορίες: α. Καλλιτεχνική φωτογραφία και β. Αναμνηστική φωτογραφία.

Η αξιολόγηση, για την κατηγορία της καλλιτεχνικής φωτογραφίας θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα οριστεί από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Κρήτης.

Η κατηγορία αναμνηστική φωτογραφία θα κριθεί από ψηφοφορία στο Facebook. Οι φωτογραφίες αυτής της κατηγορίας θα αναρτηθούν σε δημόσιο άλμπουμ φωτογραφιών στη σελίδα τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου στο Facebook, https://www.facebook.com/chersonissos/  και η ψηφοφορία θα κρατήσει το χρονικό διάστημα από Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 (μεσημέρι) έως Δευτέρα 21 Ιουλίου και ώρα 12:00 (μεσημέρι).

Τα αποτελέσματα και για τις δύο κατηγορίες θα ανακοινωθούν τη Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, στον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου (www.landofexperiences.gr ) και θα αποσταλούν για δημοσίευση σε ελληνικά ΜΜΕ.

Οι όροι του Διαγωνισμού  και το Δελτίο Συμμετοχής μπορούν να αναζητηθούν από τον τουριστικό ιστότοπο του Δήμου Χερσονήσου www.landofexperiences.gr  και τον ιστότοπο του Δήμου www.hersonisos.gr.

Προηγούμενο άρθροΗ «έξυπνη» διαχείριση του νερού άρδευσης σε σύσκεψη στη Περιφέρεια Κρήτης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με την Αναπτυξιακή Κρήτης για το Προσφυγικό