Στην εορτή των Αγίων Πάντων στην Κεντρική Λαχαναγορά ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Στην λειτουργία που τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 14 Ιουνίου 2020 στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στην Κεντρική Λαχαναγορά Ηρακλείου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Αγγελάκη, ευχήθηκε στους εμπόρους χρόνια πολλά ενώ ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων Οπωρολαχανικών Ηρακλείου, Μιχάλη Κονσολάκη και Γιάννη Κληρονόμο αντίστοιχα, για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγκαταστάσεις της Αγοράς και δεσμεύτηκε ότι εκεί που είναι εφικτό θα προχωρήσει άμεσα στην επίλυσή τους.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Ο Δήμος Ηρακλείου είναι σταθερά κοντά στους εμπόρους που στεγάζονται στην Λαχαναγορά. Με την δημιουργία της Νέας Ιχθυαγοράς αλλά και την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού έχουμε ήδη αναβαθμίσει τον χώρο, ωστόσο θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και με άλλες παρεμβάσεις όπου απαιτούνται, προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την καθημερινότητα των ανθρώπων που εργάζονται εδώ».

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Κρητών του Τορόντο “Κνωσσός” προετοιμάζεται για να δώσει υποτροφίες σε ενεργά μέλη του Συλλόγου
Επόμενο άρθροΤα μουσεία ανοίγουν ξανά για το κοινό