Σύσκεψη για τους ελέγχους και την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών στο νομό Χανίων

Σύσκεψη με θέμα την εντατικοποίηση των ελέγχων για την εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών του νομού Χανίων καθώς και του στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, κ. Ιωάννης Νικηφοράκης και κ. Αναστάσιος Αλόγλου, υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Χανίων, του Δήμου Χανίων, της Αστυνομικής Δ/νσης Χανίων, του Λιμενικού Τμήματος Χανίων, και του Τελωνείου Χανίων.
Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στην σύσταση μικτών κλιμακίων ελέγχου από συναρμόδιες υπηρεσίες για την εφαρμογή των προβλέψεων του Ν.4497/2017 «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις».

Προηγούμενο άρθρο5 νέα έργα προϋπολογισμού 1,46 εκ. ευρώ για εξοικονόμηση ενέργειας σε σχολεία του Μαλεβιζίου & των Ανωγείων
Επόμενο άρθροΝΟΧ: Εκκίνηση για το Ολοήμερο Πρόγραμμα Αθλητικής Δραστηριότητας