Κινητοποιήσεις εργαζομένων στον χώρο του τουρισμού, στα Χανιά

Τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους ζήτησαν σήμερα εργαζόμενοι στο χώρο του τουρισμού στα Χανιά, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης και πορεία προς την Αντιπεριφέρεια όπου και παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εργαζόμενοι σε πολλούς τομείς της τουριστικής δραστηριότητας εκφράζοντας την αγωνία και την ανησυχία τους για το εργασιακό τους μέλλον.

Το Εργατικό Κέντρο Χανίων συμπαραστέκεται στον αγώνα των ξενοδοχοϋπαλλήλων δήλωσε ο πρόεδρος του Γιάννης Μανωλικάκης σημειώνοντας πως «είναι ανάγκη να στηριχθεί ο κλάδος, ακόμα και αν ανοίξουν τα ξενοδοχεία οι απώλειες εσόδων για όποιους εργασθούν θα είναι μεγάλες».

Κατά την συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο και κατά την διάρκεια χαιρετισμού εκπροσώπου του σωματείου επισιτισμού «υψώθηκε» η ένταση της μουσικής από την μεγαφωνική εγκατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικρής έκτασης αντεγκλήσεις.
Εκτός από τα Χανιά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου πραγματοποίησαν και οι εργαζόμενοι της περιοχής στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις επισιτισμού.

Προηγούμενο άρθροΚαθαρίστηκε η αναμνηστική στήλη που είναι αφιερωμένη στον Ταγματάρχη Μιχαήλ Τζουλάκη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με την νέα Πρέσβη της Αυστρίας