Γερμανικό αφιέρωμα εξυμνεί τις ομορφιές της Κρήτης (βίντεο)

Αφιέρωμα στην Κρήτη πραγματοποίησε το γερμανικό ταξιδιωτικό κανάλι WDR Reisen στο βίντεο του οποίου αναδεικνύονται οι ομορφιές του νησιού και οι εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει ο ταξιδιώτης.

Όπως περιγράφεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube, πρόκειται για «το μεγαλύτερο ελληνικό νησί, που βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο, 100 χιλιόμετρα από την ελληνική ηπειρωτική χώρα. Ο ήλιος λάμπει εδώ 300 ημέρες το χρόνο. Και υπάρχουν τεράστια βουνά – το υψηλότερο είναι 2.450 μέτρα ύψος – καθώς και πολλά φαράγγια στα οποία μπορείτε να περπατήσετε. Ο Andrea Grießmann εξερευνά την αυθεντική Κρήτη σε μια περιήγηση στο νησί.

Γαλάζια θάλασσα της Καραϊβικής, ελκυστικές παραλίες, άγρια φύση και ασυνήθιστη φιλοξενία – αυτή είναι η Κρήτη. Το μεγαλύτερο ελληνικό νησί βρίσκεται στην ανατολική Μεσόγειο, 100 χιλιόμετρα από την ελληνική ηπειρωτική χώρα. Ο ήλιος λάμπει εδώ 300 ημέρες το χρόνο. Και υπάρχουν τεράστια βουνά – το υψηλότερο είναι 2.450 μέτρα ύψος – καθώς και πολλά φαράγγια στα οποία μπορείτε να περπατήσετε.»

Προηγούμενο άρθροTogether Alone: Αθήνα-Θεσσαλονίκη, η νέα πραγματικότητα (βίντεο)
Επόμενο άρθροΟ «Χάτσικο» της Φθιώτιδας: Πήγε στην κηδεία του αφεντικού του (βίντεο)