Στυλιστικές επιλογές που πρέπει να αποφεύγετε

Στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε τι μας ταιριάζει περισσότερο για να αποκτήσουμε το δικό μας στυλ, πολλές φορές κάνουμε λάθος επιλογές που “καταστρέφουν” την εμφάνισή μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε λοιπόν, ότι:

Τα τακούνια μπορεί είναι πολύ θηλυκά αλλά θέλουν και προσοχή! Αν δεν μπορείς να τα περπατάς, καλύτερα να τα αποφύγεις και να προτιμήσεις τα κατάλληλα παπούτσια που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Μη φοράς ποτέ πέδιλα αν δεν έχεις κάνει πεντικιούρ. Είναι πολύ άσχημο να φοράς ανοιχτά παπούτσια και τα νύχια σου να είναι απεριποίητα.

Καθώς τα κατάλληλα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή σου πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές.

Το μαύρο χρώμα, λεπταίνει και κολακεύει αλλά το total black, τονίζει τις ρυτίδες ή την χλωμάδα. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να το σπάσεις με λεπτομέρειες κάποιου έντονου χρώματος.

Τα χρώματα σίγουρα είναι πολύ όμορφα αρκεί να χρησιμοποιούνται με μέτρο! Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το μπλε και το κίτρινο πρέπει να συνδυάζονται με πιο απαλά χρώματα.

Μάθε να επιλέγεις το σωστό μέγεθος που κολακεύει το σώμα σου. Τα πολύ φαρδιά ρούχα σε παχαίνουν, αντίθετα με αυτά που πιστεύεις. Από την άλλη, τα πολύ στενά τονίζουν κάθε ατέλειά σου. Ούτε πολύ στενά ούτε πολύ φαρδιά, λοιπόν.

Μη φοράς ίδιο χρώμα αξεσουάρ με τα ρούχα σου. Να θυμάσαι, ότι τα αξεσουάρ υπάρχουν για να αναδεικνύουν την εμφάνισή σου.