Γιατί στις γιορτές πρέπει να είστε εσείς

Συνήθως τις μέρες των γιορτών, όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες, προσπαθούν με κάθε τρόπο να γίνουν ακόμα πιο λαμπερές.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ιδιαίτερη περιποίηση των μαλλιών ή των νυχιών και γενικότερα της επιδερμίδας αλλά κυρίως με την αγορά καινούργιων ρούχων, που θα φορεθούν στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πολλές φορές όμως, παρασυρόμενες από τις τάσεις της μόδας, τα διαφημιστικά σποτ των διαφόρων εταιρειών και άλλα, μπαίνοντας στα μαγαζιά για να αγοράσουν κάτι ιδιαίτερο για την περίσταση, πέφτουν σε παγίδες. Ποιές είναι αυτές;

Αρχικά σε κάθε περίπτωση, από την καθημερινότητα μέχρι και τις ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή μας, είναι απαράβατος κανόνας τα ρούχα αλλά και το χτένισμα ή το κούρεμα, να ταιριάζουν με την προσωπικότητα και το όλο στυλ μιας γυναίκας.

Γι’ αυτό καλό θα ήταν να συμβουλευθείτε την κομμώτρια ή τον κομμωτή σας πριν κάνετε ο,τιδήποτε στα μαλλιά σας.

Όσον αφορά το ντύσιμο, επειδή είναι Χριστούγεννα και το κόκκινο χρώμα έχει καθιερωθεί να υπάρχει παντού, δεν σημαίνει ότι ταιριάζει και σε κάθε γυναίκα. Ούτε τα πολύ “φορτωμένα” φορέματα και τα εξτριμ παντελόνια.

Όμως φίλες μας για να μην σας κουράζουμε πολύ, από τα μαλλιά μέχρι τα παπούτσια, στις γιορτές (όπως και στηω καθημερινότητα) πρέπει να είστε εσείς, ο εαυτός σας. Και όχι ο εαυτός σας να γίνει “γιορτή”, φορτωμένη με λαμπιόνια…

Προηγούμενο άρθροΓια θύμισε μου – Μια ταινία για το Αλτσχάιμερ της Μαρίας Σβολιαντοπούλου
Επόμενο άρθροΗ φανέλα του Πελέ πουλήθηκε 30.000 ευρώ