Με τους ήχους της φιλαρμονικής η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων, με εορταστική διάθεση, μας προσκαλεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στις 19:30, όπου το Δημόσιο ΙΕΚ Χανίων θα έχει ετοιμάσει γευστικές και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους,, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής σε εορταστικές μελωδίες.

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τη γνωστή καλλιτέχνιδα, Μιρέλλα Πάχου. Επίσης, φέτος, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας ο Δήμος Χανίων προγραμματίζει 22 ημέρες καλλιτεχνικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2020, καθημερινά, από τις 10.00 έως τις 23.00.

Ο Δήμος Χανίων, επιθυμεί τη συνεργασία και τη σύμπραξη όλων των οικονομικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων, των επαγγελματιών κάθε είδους, αλλά και των πολιτών, προκειμένου να μεταδώσουν απλόχερα το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από τις εξαιρετικές δράσεις, που προετοιμάζονται. Γι’ αυτό τον σκοπό καλεί τις επιχειρήσεις, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα μέσα στον χώρο της Χριστουγεννιάτικης Παραμυθούπολης να το δηλώσουν μέχρι τη Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 στο Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Χανίων στο τηλ.: 2821341613.