Εκατό χιλιάδες δολάρια από τους Metallica στους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Οι πρωταγωνιστές της heavy metal σκηνής, Metallica, μέσω του ιδρύματός τους All Within My Hands Foundation δώρισαν 100.000 δολάρια συνεισφέροντας στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

Η ανθρωπιστική οργάνωση αποκάλυψε τη δωρεά μέσω επίσημης ανακοίνωσης στο Twitter της μπάντας το βράδυ της Δευτέρας.

“ Δυστυχώς για τρίτη χρονιά στη σειρά, οι κοινότητες που αποκαλούμε πατρίδα στην πολιτεία Καλιφόρνια βιώνουν την τραγωδία στον απόηχο των πυρκαγιών. Το ίδρυμα All Within My Hands Foundation θα ήθελε να στηρίξει τους πληγέντες στη βόρεια και νότια Καλιφόρνια δωρίζοντας 100.000 δολάρια για να βοηθήσει στην ανακούφιση”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η οικονομική βοήθεια θα διοχετευθεί στο Ταμείο Ενίσχυσης της Κομητείας Σονόμα και στο Ταμείο Ανακούφισης από τις Πυρκαγιές. Σύμφωνα με τη μπάντα “ και οι δύο οργανώσεις είναι προσηλωμένες στις προσπάθειες ανάκαμψης, βοηθώντας τους κατοίκους που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πυρκαγιές να επιστρέψουν στην ομαλότητα”.

Το ίδρυμα All Within My Hands ιδρύθηκε από τους Metallica τον Φεβρουάριο του 2017, αφού το όραμα των Metallica είναι να βελτιώσουν τις ζωές εκείνων που έχουν ανάγκη και έχουν στηρίξει το συγκρότημα στην καριέρα του εδώ και δεκαετίες.

Προηγούμενο άρθροΤριάντα χρόνια από την Πτώση του Τείχους και το Βερολίνο γιορτάζει
Επόμενο άρθροΓιαούρτι: Kι όμως είναι και καλλυντικό