Μπορούμε να δώσουμε την Αλληλεγγύη μας

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νίκαιας και Δυτικής Ατικής λάβαμε και δημοσιεύουμε:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι σκοπός της δημοσίευσής μας είναι να βοηθήσουμε μία συνάδελφο η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του παιδιού της το οποίο σήμερα είναι 14 ετών.

Από την γέννηση του διαγνώσθηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίσθηκε με χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Όλη αυτή η περιπέτεια υγείας του, εκτός από τιτάνια σωματική και ψυχική προσπάθεια, στοίχισε αρκετά χρήματα όπως ο καθένας μας μπορεί να αντιληφθεί. Η μακρόχρονη αυτή περιπέτεια υγείας του μικρού μας φίλου απαίτησε συχνές νοσηλείες μέχρι και το παρόν έτος.
Το αποτέλεσμα για την οικογένεια είναι αυτήν την στιγμή να υπάρχει ένα χρέος στο ΜΗΤΕΡΑ συνολικής οφειλής 8.294,28 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να αποπληρωθεί όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε με τον μισθό ενός υπαλλήλου.

Η επιλογή του θεραπευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ ήταν αναγκαστική, λόγω της αποκλειστικής χειρουργικής αντιμετώπισης που δεν μπορούσε να παρασχεθεί σε δημόσιο Νοσοκομείο.

Μπορούμε όλοι να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση της συναδέλφου και να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει και να την βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει την οικονομική της οφειλή, έτσι ώστε να συνεχίσει τον αγώνα της για την υγεία του παιδιού της, με την ευχή μας να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του μικρού μας φίλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για αλληλεγγύη
Τα πλήρη αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στον Σύλλογο για όποιον θέλει να τα εξετάσει.
Παρακάτω δημοσιεύονται οι λογαριασμοί που υπάρχουν στο ΜΗΤΕΡΑ και στους οποίους καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε αυτό που ο καθένας μας μπορεί.
Ο μικρός μας φίλος, ολόκληρο παλληκαράκι πλέον, δεν θα ήθελε να δημοσιευθεί το όνομά του. Για τον λόγο αυτό και επειδή το ονοματεπώνυμο του και ο αριθμός ασθενή είναι απαραίτητος για την κατάθεση, όποιος επιθυμεί να μάθει τα στοιχεία αυτά μπορεί να επικοινωνήσει, όπως αναφέρεται παρακάτω:

Μητέρα του φίλου μας: 6933266082
e-mail Συλλόγου: seknda12@gmail.com
Στα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου τα τηλέφωνα των οποίων είναι αναρτημένα έξω από τα Γραφεία του Συλλόγου».