Έξυπνα χτενίσματα που θα σε “σώσουν” από τη ζέστη

Καλοκαίρι με καύσωνες και ψάχνεις τρόπους να μην σε ζεσταίνουν τα μαλλιά χωρίς όμως να χάσεις την κομψότητά σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι, ότι το καλοκαίρι απαιτεί στυλ φυσικό και ανέμελο.

Μπορείς να διαλέξεις ένα στιλάτο και συγχρόνως… εξυπηρετικό χτένισμα, παρόμοιο με κάποιο από αυτά που προτείνουμε παρακάτω.

Η πρακτική “αλογοουρά”

Φτιάξε μία ψηλή και σφιχτή αλογοουρά, η οποία θα ξεκινάει από την κορυφή του κεφαλιού. Έτσι, με τα τεντωμένα μαλλιά, θα αναδεικνείονται πιο έντονα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου., ενώ μπορείς να την στολίσεις με χρωματιστά κοκκαλάκια – λαστιχάκια, δίνοντας ένα πιο χαρούμενο στυλ.

Η κοτσίδα των παιδικών μας χρόνων

Μπορείς να κάνει τα μαλλιά σου κοτσίδες, τις οποίες έχεις την δυνατότητα να στερεώσεις πάνω στο κεφάλι σου, φτιάχνοντας ένα στεφάνι. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ρομαντικό χτένισμα, που παραπέμπει σε περασμένες.

Ο κλασσικός κότσος

Απλά τα πράγματα. Ένα κλάμερ και τα μαλλιά μαζεμένα σε ένα κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Εκεί μπορείς να “παίξεις”, αφήνοντας ελεύθερες μερικές τούφες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, να πέφτουν στο πρόσωπο.

Γενικότερα, χρησιμοποίησε την φαντασία σου, μα πάνω από όλα, βρες αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα, έτσι ώστε να αισθάνεσα, όσο το δυνατόν, πιο άνετα.

Προηγούμενο άρθροΗ ΔΕΗ κι ο Κολοκοτρώνης!
Επόμενο άρθροΤο άρωμά σου….είσαι εσύ